Vloerzeil

Vloerzeil

Vloerzeil tovert de vloer om tot aandachtstrekker
Dankzij Vloerzeil voorzien van eigen prints maak je van saaie vloeren, boeiende vloeren. Het is een zeil dat je op veel verschillende manieren indoor kunt gebruiken. Vloerzeil is gemakkelijk te leggen én te verwijderen. Dat maakt het uitermate geschikt voor kortlopende toepassingen.

Gepersonaliseerde vinylvloeren op maat
Vloerzeil is het perfecte middel om klanten een showroom in te ‘trekken’, voor het promoten van tijdelijke acties. Ook op beurzen en evenementen doet Vloerzeil het goed. Het is een krachtige manier om een campagne te communiceren. Een meer praktische benadering is onder andere het aangeven van looproutes. Daarnaast kun je met een Vloerzeil ook tijdelijk een kamer decoreren. Dankzij de Bfl-s1 certificering is Vloerzeil geschikt en brandveilig voor gebruik in bedrijven, op beurzen en in andere openbare ruimtes.

Ideaal voor tijdelijke acties
Het witte vloervinyl heeft een gewicht van 1880 gr./m², heeft een gestructureerde voorzijde en een geschuimde anti-slip achterzijde. Vloerzeil is weliswaar aan de voorzijde slijtvast, toch raden wij toepassingen van tijdelijke aard aan. De mate van slijtvastheid is afhankelijk van het aantal personen dat dagelijks over het materiaal heen loopt.

Neem contact op met Drukon zodat wij u een vrijblijvend offerte kunnen maken.

Chat openen
Chat met ons
Welkom bij Drukon!
Kan ik u helpen?