Textielbedrukking

Kleding bedrukken met Drukon textielbedrukking

Je hoort het wel eens in de politiek, “meer blauw op straat”. Een blauw uniform staat vrijwel gelijk aan politie. Waarom eigenlijk? Het eerste politie uniform dat in Londen verscheen, twee eeuwen geleden, was blauw. Deze kleur is gekozen, om hen te onderscheiden van het Britse leger, das destijds rood-witte uniformen droeg. Van daar is het eigenlijk verspreid naar de rest van de wereld, waar donkerblauw de meest voorkomende kleur is voor agenten.

Jouw bedrijfskleding zegt wie je bent met textielbedrukking

Wanneer je dus op zoek bent naar een agent, weet je eigenlijk direct waar je op let. Een herkenbaar uniform. Zo ook met personeel van horeca. Je spreekt immers niet zomaar iemand die langs loopt aan, om een colaatje te bestellen. Je kijkt naar iemand die bijvoorbeeld een bordeauxrode polo aan heeft, met het logo van het restaurant erop. Iemand die je eerste hulp kan bieden op een evenementen? Een persoon met fluorescerende jas en grote letters E H B O erop. Kortom, in het bedrijfsleven kan kleding je laten opvallen en herkenbaar maken. Je kleding zegt wie je bent. Dat wil jij toch ook voor jouw personeel? En daarom ben je hier.

Goedkoop kleding bedrukken Eindhoven

Goedkoop T-shirts laten bedrukken is het meest waar mensen om vragen, maar dat is niet het enige. Ook polo’s, sweaters, truien, hoodies, jassen, mutsen, petjes, schorten, broeken (ook te gebruiken als relatiegeschenken). Al het werkkleding dat je kunt bedenken, kunnen wij hoogstwaarschijnlijk drukken. Ook tassen of mappen van textiel bedrukken is geen probleem. Als je het simpel bekijkt, is bedrukken van textiel het aanbrengen van een print op een textiel product. Denk bijvoorbeeld aan een logo, foto of jouw bedrijfsnaam.

Naast grote aantallen, is textielbedrukking voor enkel één T-shirt al mogelijk. Dus heb je een tof design dat je graag op een trui wilt laten drukken voor jezelf? Wellicht een grappig idee dat je wilt laten drukken op polo’s voor jouw bowlingteam. Varsity jackets laten drukken voor het studentencorps, overhemden met logo voor accountmanagers van de buitendienst. Wat het ook is, jouw kleding laten bedrukken; die job is ons op het lijf geschreven.

Drukon tshirt bedrukt kleding met textielbedrukking
Twee blauwe tshirts met textielbedrukking logo van Drukon
Chat openen
Chat met ons
Welkom bij Drukon!
Kan ik u helpen?