Social media

Social media management

Je komt er elke dag mee in aanraking. Of het nu Instagram, Facebook, X (vroeger Twitter), TikTok of een ander platform is. Je kunt er niet meer omheen. In plaats van het te vermijden, verwaarlozen omdat je er geen tijd voor hebt, of jezelf wijs te maken dat je het niet nodig hebt: laat Drukon het voor je beheren. Wij ontzorgen je op het gebied van branding op jouw social media kanalen. Hoe we dat doen? Lees snel verder.

Drukon beheert jouw social media

Social media manager nodig, maar wil je deze niet vast inhuren? Wij helpen je.

Stel dat je een bedrijf of organisatie hebt die het offline aardig doet, maar online weinig over bekend is. Daar kun je met social media verandering in brengen. Maar als je daar geen tijd voor hebt, niets van snapt of simpel gezien geen zin in hebt. Ga dan met ons in gesprek. Wij beheren jouw kanalen voor je! Heb je nog geen social media kanalen voor jouw bedrijf? Dan zetten wij die professioneel en representatief op. Heb je al wel kanalen, maar blijven deze akelig leeg? Dan zorgen wij voor content en plaatsen deze strategisch voor de beste resultaten. Van opstarten tot bijhouden, van content creatie tot rapportage. Je kunt voor alles terecht bij Drukon.

Hoe wij jouw social media beheren

Nadat je contact met ons opneemt voor informatie, maken wij een gratis quick scan voor je. De scan geeft ons beter inzicht in de situatie. Zo krijgen wij antwoorden op onze ‘wie, wat, waar, wanneer, waarom en hoe’ vragen. Waar liggen de kansen, wat zijn de bedreigingen? De sterke en zwakke punten? Hoe pakken we dat het beste aan? Daarmee leren we jou en jouw bedrijf beter kennen. Zo geven we ons beste advies, dat echt op maat voor jouw bedrijf of organisatie is.

In ons tweede gesprek kijken we of er een match is in wat jij van ons wil en wat wij voor je kunnen doen. Wanneer we allebei een goed gevoel erover hebben, stellen wij een social media strategie plan voor je op. Dit plan maken we op maat voor jouw bedrijf of organisatie. Het plan presenteren wij aan je: met de opgestelde doelen, manieren en middelen die wij inzetten. Zo leer je ook het team kennen dat voor je gaat werken. Samen kunnen we in goed overleg kijken waar we nog kunnen bijsturen. Wanneer je akkoord gaat met het plan, gaan wij aan de slag.

Beheer van begin tot eind

Als je nog geen kanalen hebt, zetten wij die voor je op. Op een professionele manier zorgen wij dat alles klopt. Je huisstijl passen wij toe en verschillende kanalen verbinden wij met elkaar. Content, dus inhoud voor je kanalen, kun je zelf aanleveren of kunnen wij voor je maken. Dit hangt allemaal af van hoeveel content je hebt en hoe geschikt de content is voor social media. Van het maken tot simpele resultaatfoto’s tot aan het schieten van drone video’s: je kunt ons daarvoor gebruiken. Het beheer nemen wij van je over. Wij ontzorgen je in het bijhouden, zodat jij je kunt richten op je core business. Na enige tijd bouwen wij een community voor je op. Dit zijn je volgers, de mensen die reageren op je posts. Gebruikers die berichten delen en video’s liken. Je fans en ambassadeurs. Tot slot brengen wij in kaart wat wij doen. Meten is weten. Tijdens het maken van een social media strategie maken wij ook een 0-meting. Waar staan we nu? Wat doen de kanalen, hoeveel volgers zijn er? Wanneer posten we wat en meer. Na enige tijd krijg je een rapportage met wat er dan gebeurt. We brengen je groei in kaart, in begrijpbare taal en duidelijke grafieken. Zo zie je het verschil tussen de 0- en 1-meting. We kunnen dan als het nodig is bijsturen, plannen aanpassen of met volle vaart vooruit blijven gaan. Alles in goed overleg met jou.

Korte samenvatting van de stappen:

 1. Kennismaking en quick scan
 2. 0-meting
 3. Strategie opstellen
 4. Opstarten en content ontwikkeling
 5. Social media beheer
 6. Community building
 7. Rapportage, 1-meting en verder

Social media marketing strategie

Je wil graag marketing via social media, maar weet niet wat je moet doen en waar je moet beginnen. Een social media strategie is dan een goed plan. Een goed begin (plan) is immers het halve werk. Dit is een plan van aanpak voor je social media. Dat plan maakt ons team op maat voor jouw bedrijf of 0rganisatie. Om zo op sociale media bekendheid te krijgen en te behouden. Het gaat dus niet alleen om het posten van willekeurige berichten op je kanalen. Zodat het niet leeg blijft en je actief lijkt. Het is meer dan dat. We stellen de strategie op om te kijken met welke manieren en middelen wij je doelen behalen. Je kunt op verschillende manieren jezelf bekend maken aan de wereld. Social media brengt veel mogelijkheden. Hieronder een aantal voorbeelden:

 • Het bekend maken van je goederen/diensten portfolio.
 • Directe verkoop vanuit je kanalen.
 • Het overbrengen van je identiteit en rechttrekken van je imago.
 • Een buzz creĆ«ren van een specifieke product, slogan of kreet (viraal gaan).
 • Communicatiekanaal opzetten dat laagdrempeliger is dan bellen of iets anders.

En nog veel meer. Dus, waarom social media management van Drukon? Om jezelf te ontzorgen en zo tijd te besparen. Om gebruik te maken van onze kennis en expertise. Daarmee resultaten te boeken en verder te gaan met je bedrijf of organisatie dan dat je eerst ging. Neem snel contact met ons op om te praten over de mogelijkheden.

Een smart met autobelettering van Drukon
Chat openen
Chat met ons
Welkom bij Drukon!
Kan ik u helpen?