Over ons

Over ons: Drukon

Drukon is opgericht in 2015, echter hebben onze vakmannen al meer dan twintig jaar ervaring binnen het vak. Wij bij Drukon zijn jouw full service reclamebureau. Onder full service reclamebureau verstaan wij dat onze dienst verder reikt dan alleen reclame en drukwerk. Niet alleen met een scala aan uiteenlopende diensten en producten die we voor je kunnen leveren, maar ook de manier waarop wij te werk gaan. Ons persoonlijk aanpak, het meedenken met de klant, het geven van deskundig advies. Alles tezamen doen wij om je de mogelijkheid te geven om jouw onderneming of organisatie totaal te ontzorgen bij ons. Drukon kent een aantal kernwaarden die hieraan bijdraagt.

Over ons – Kernwaarden

Bij Drukon zijn we persoonlijk. Wij nemen de tijd voor jouw opdracht en willen graag met je meedenken en samenwerken. Daarmee zorgen we samen voor een resultaat waar we beiden trots op kunnen zijn. Daarom is persoonlijk één van onze kernwaarden, zoals creatief dat ook is. Creativiteit in alles, ook in het werk dat wij leveren. Wij kunnen geen full service bureau zijn die je totaal kan ontzorgen, zonder de broodnodige creativiteit. Het geleverd werk moet echter niet alleen de ogen te strelen. Het moet ook degelijk zijn en met de tijd mee te gaan. Hierom is het werk dat wij leveren van hoogstaande kwaliteit. Met de premium materialen en moderne technieken die wij gebruiken, kunnen wij onze kwaliteit garanderen. 

Waar geloven wij in bij Drukon?

“Premium materialen? Daar moet ik zeker premium voor betalen…” horen wij je binnensmonds mompelen. Nee hoor, helemaal niet. Onze prijzen zijn scherp en competitief. Geen verborgen kosten en geen moeilijke, onduidelijke kostenopgaven. Zo weet je bij ons altijd waar je aan toe bent van tevoren. Dat is wel zo eerlijk en eenvoudig voor je. Daarna last, but not least: tevredenheid. Als reclamebureau weten wij, als geen ander, hoe belangrijk het is om tevredenheid voorop te stellen. Jij wilt tevreden zijn met wat je van ons vraagt en verwacht. Wij daarentegen, willen tevreden zijn met wat wij voor je creëren en leveren. Rekening houden met de wensen, zorgt voor gelukkige mensen. En gelukkig mensen zijn zeer te spreken over ons. Want wij kunnen je wel vertellen hoe geweldig wij denken dat Drukon is, maar jij vertrouwt eerder een vriendin, collega, teamgenoot, buur of neef. Als jij voor mensen zorgt, zorgen zij voor jouw business. Zowel cliënten, als eigen personeel. Daar geloven wij in.

Drukon logo op over ons pagina met druk gedeelte zwart en on gedeelte blauw. De o is een oogje.

Wat kunnen we je nog meer vertellen over ons?


Op maat gemaakt

Eigenzinnig en origineel. Twee eigenschappen die wij toevoegen aan onze projecten. Bij Drukon nemen wij de tijd om met je in gesprek te gaan. Zo luisteren wij, naast het idee, ook naar jouw wensen en eisen omtrent de opdracht. Niet om je aan te horen, maar om je echt te begrijpen. Op die manier proberen wij het idee in jouw hoofd, uiteindelijk om te zetten tot een tastbaar product. Dit doen wij in samenwerking en met goed overleg. Precies zoals jij het wilt. Zo krijg je bij ons altijd maatwerk geleverd.

Kwaliteit door deskundigheid

Met meer dan twintig jaar ervaring in reclame en drukwerk, durven wij onszelf deskundige vakmensen te noemen. Door het samenvoegen van onze ervaring, kennis, creativiteit en hoogwaardig materiaal behaalt Drukon kwalitatieve resultaten waar wij volledig achter staan. Jouw visitekaartje is immers ook ons visitekaartje. Alles wat wij creëren en leveren, betuigt aan ons vakmanschap. Daarom doen wij ons uiterste best om dat niveau aan te houden, keer op keer weer.

Geavanceerde ambacht

Bij Drukon combineren wij traditionele vakmanschap met moderne technieken. Wij beoefenen onze professionaliteit, met behulp van de ontwikkelingen van de hedendaagse wereld. Omdat het werkveld continu in beweging is, zijn wij dat ook. Daarom volgen wij de groei en verbeteringen nauwlettend, om zo op de hoogte te blijven van de voortgang van manieren en processen. Vertrouwd van oud, met de nauwkeurigheid en snelheid van nieuw. Op die manier krijg je bij ons gegarandeerd het beste van beide werelden.
Chat openen
Chat met ons
Welkom bij Drukon!
Kan ik u helpen?