Canvasdoek

Canvasdoek bestellen

Heb je een canvasdoek nodig voor jouw bedrijfslocatie, je (sport)club of evenement? Drukon helpt je erbij. De populariteit van foto’s op canvasdoek is duidelijk. Het is gemakkelijker dan ooit om een foto of logo om te toveren tot een waar kunstwerk. Deze frames met canvasdoek zijn al jaren een geliefd product als bijvoorbeeld wandpaneel in diverse interieuren. De hoge resolutie print met full-color ziet er perfect uit op matte canvas met B1-brandcertificering. De canvas prints spannen we strak op, op sterk duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Canvasdoeken op frames voor binnen of buiten

Onze indoor canvasframe’s printen we op mat polykatoen canvas van hoge kwaliteit. De mix van katoen (65%) en polyester (35%) geeft de foto op canvas een natuurlijk uiterlijk. Je kunt ook kiezen voor een foto op canvas voor buiten. Het sterke bannerdoek spannen we op geïmpregneerde houten frames van 18mm. Het outdoor canvasframe met doek kunnen we al leveren binnen vier werkdagen. Kortom, indoor of outdoor is geen probleem. De geurloze HP Latex inkt is milieuvriendelijk en zorgt ervoor dat de kleuren er goed en mooi uitspringen! We bieden veel verschillende formaten aan. Neem contact met ons op voor de prijzen, levertijden en mogelijkheden.

Canvasdoek laten drukken in Eindhoven

Een foto, logo of tekst op canvas laat je makkelijk drukken bij Drukon. We drukken je mooiste beelden scherp af op de beste kwaliteit canvasdoek. Kies er daarna voor om het op te laten spannen op verschillende soorten en maten massief houten frames. Het canvas doek kan tegen zonnenstralen (UV). Omdat we de juiste kwaliteit inkt gebruiken, blijft het jarenlang mooi en kleurrijk. Wil je liever zwart wit laten printen? Dat is natuurlijk ook geen probleem. Je kunt jouw eigen design aanleveren, of het design aan ons overlaten. We doen wat en hoe jij het wil. Wel zo handig~! Neem dus contact met ons op of upload jouw design/logo en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Canvasdoek voor binnen en buiten
Chat openen
Chat met ons
Welkom bij Drukon!
Kan ik u helpen?