Autostickers

Autostickers maken en bestellen

Stel je voor dat je op locatie moet zijn voor een opdracht. Je komt daar met je werkers, materiaal en gereedschap. Je vervoert alles en iedereen in een bedrijfswagen. Eenmaal aangekomen bij de klus, zetten jullie de wagen op een plek waar iedereen het goed kan zien. Je gaat aan de slag en je levert prima werk. Tot zover gaat alles goed. Alleen niemand ziet aan je bedrijfswagen van welk bedrijf je bent, wat je precies doet en hoe ze in contact met je komen. Mogelijke nieuwe klanten loop je op die manier mis. Dat kan beter, met autostickers van Drukon~!

Reclamebord op wielen

Autostickers beloven je bekendheid en herkenning. Samen kiezen we de juiste beelden en maken we jouw bedrijf bekend op straat. Wil je stickers voor één enkele auto? Of ga je voor fleetmarking, voor je volledige wagenpark? Welke materialen wil je? Je kunt kiezen uit transparante of witte autostickers van 3M™, Orajet® of Avery folie. Waar je ook voor kiest, de autostickers van Drukon helpen je erbij. Laat bijvoorbeeld het logo van je bedrijf, foto’s en andere uitingen zien op je auto’s, bestelwagens of busjes. Jouw wagenpark wordt zo een herkenbaar en representatief onderdeel van de huisstijl van het bedrijf. Wil je geen beelden, maar alleen letters? Kies dan voor autobelettering van Drukon.

Goede promotie op de weg

Uit onderzoek blijkt dat autoreclame vooral in twee gevallen het beste werkt. Geparkeerd bij de klus zelf, of terwijl je in de file staat. De meest ideale positie van de stickers zijn als volgt:

  • de zijkant wanneer de wagen geparkeerd staat;
  • en de achterkant van de auto, wanneer je in de file staat.

Neem contact op met Drukon om jouw idee te bespreken. Samen maken we van jouw gedachten de werkelijkheid.

Chat openen
Chat met ons
Welkom bij Drukon!
Kan ik u helpen?