Autobelettering

Autobelettering bedrijfswagens

Een bedrijfsauto aanschaffen of leasen is een dure grap. Je zult echter wel vervoer moeten regelen. Jij of jouw personeel dient nu eenmaal van A naar B te kunnen gaan, en terug. Maar wat als je nu deze dure investering voor je kunt laten werken, met een tweede functie buiten transport om? In dat geval komt autobelettering om de hoek kijken. Op deze manier kun je met een relatief klein bedrag, een potentieel groot bereik behalen. Hoe dat werkt? Lees snel verder…

Jouw bedrijfsauto als visitekaartje

Stel dat je iedere dag dagelijks op en neer dient te rijden, omdat je een koerier bent of accountmanager. Vele uren besteed je dan in het verkeer. Je kunt je er dan bij neerleggen, of je kunt omdenken en dit tot jouw voordeel laten werken. Met autobelettering zorg je ervoor dat jouw bedrijfsauto werkelijk een rijdend reclamebord wordt. Een groot, blits en rijdend visitekaartje. Zo trek je alle aandacht in het verkeer. Zelfs al heb je het gevoel dat je nutteloos vast zit in de file; de autobelettering doet zijn werk en draagt bij aan jouw promotie- of reclamecampagneplan. Jouw doelgroep kan dan letterlijk en figuurlijk niet om je heen.

Enorm bereik in eigen handen

Het bereik van deze vorm van promotie kan enorm zijn. Overal waar jij komt, kun je reclame maken voor jouw onderneming of organisatie. Leg je echt de focus op jouw eigen regio (bijvoorbeeld Eindhoven of ‘s-Hertogenbosch), zorg er dan voor dat je auto met belettering te zien is op de plaatsen waar jouw doelgroep zich bevindt. Wil je graag bekend zijn door heel het land? Zorg dan dat je overal te vinden bent, door het land heen. Je kunt zelfs internationaal gezien worden met autobelettering; zo lang de auto zich er bevindt, valt het op. Zo heb jij het bereik wezenlijk in eigen handen. Jij zorgt voor het bereik, wij zorgen voor de impact!

Drukon bedrijfswagen busje met autobelettering
Een smart met autobelettering van Drukon
Chat openen
Chat met ons
Welkom bij Drukon!
Kan ik u helpen?